Make-over met Painting the Past

Voor de eerste Lifestyle video geef ik een oud onderstel van een vitrine kast een make-over met krijtverf van Painting the Past. Het onderstel is nog in een goede staat, alleen de kleur staat mij niet aan. Het is een roze zalm kleur met bruine stipjes. Dat was misschien een paar jaar geleden helemaal hot, maar het past niet in mijn interieur.

IMG_20140113_143730

Filmen painting the past project

Ik gebruik krijtverf omdat het een mooie matte uitstraling heeft, wat dan wel weer perfect past in mijn interieur.
Omdat het onderstel een fineer laag heeft moet ik naast het schuren en ontvetten van de kast ook een primer gebruiken. In veel gevallen van meubels is alleen het goed schuren en ontvetten genoeg. De krijtverf heb ik in twee lagen opgebracht zodat het een mooi dekkend effect heeft. De kleur die ik gebruik is Historical White van Painting the Past.

Na de make-over heeft het kastje een mooie plek in de slaapkamer gekregen.

Benieuwd hoe het resultaat is geworden. Kijk dan deze video waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je een project als deze kunt aanpakken.

Klik op de link hieronder voor de video.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik zou het dan ook leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

Ciao see you next time

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: