Paas decoratie – Happy Easter

Met Pasen in het vooruitzicht word het weer tijd om je huis op zijn paasbest aan te kleden.

Nou ben ik zelf niet zo van de paastakken met eitjes, maar ik vind het wel leuk om het anders aan te pakken. Ik combineer het lente gevoel met pasen. Ik ben gek op bloemen, in alle soorten en maten. Maar in het voorjaar vind je vooral tulpen en hyacinten bij mij in huis. Daarom heb ik een combinatie van mijn geliefde hyacinten met (kunst)eitjes gemaakt. Met een groot windlicht en een combinatie van voorjaarsbloemen en eitjes creëer je makkelijk en eenvoudig een lente en paas gevoel voor in huis.

 

IMG_20140417_093030

Flowers en Eggs

IMG_20140417_093156

Eggs

 

Zie de video hier:

 

Fijne paasdagen en tot snel!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: