Painting the Past muurverf

Er is mij gevraagd om een roze rommel kamer een make-over te geven tot een studeer/ logeer kamer.
De kamer heeft paarse en roze kleuren en het geheel oogt rommelig. Door kleine aanpassingen maak ik van deze kamer een rustige studeer/ logeer kamer.

Om rust te creëren verf ik de muren met een krijtverf van Painting the Past. Krijtverf heeft een matte en authentieke uitstraling. Hierdoor krijgt de kamer een rustige en lichte sfeer. Ik heb gekozen voor de kleur Country Diary van de kleurkaart White Poetry. Deze kleur heeft een heel licht grijs pigment. Wat ik altijd mooi vind aan krijtverven is dat de kleur vaak anders kan ogen wanneer de lichtinvallen in de kamer verschillen. De kleur past zich heel mooi aan, aan zijn omgeving.

IMG_20140224_151725

Krijtverf heeft het mooiste effect als je de muur twee keer behandeld. Zo is de verf extra dekkend en geeft dit een mooie volle kleur. Je kunt de verf op verschillende manieren aanbrengen. Ik gebruik zelf altijd een roller, omdat ik dit makkelijk vind en het werkt snel. De randje doe ik wel met een kwastje. Maar je kunt krijtverf ook heel goed aanbrengen met een grote blokkwast. Zo krijgt de verf een licht streperig effect.

In de video hieronder zie je de werkwijze en het resultaat van de make-over:

Tot de volgende keer!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: