Painting the Past – Rustic@

Painting the Past – Rustic@ 

Het was alweer een tijdje geleden dat ik de muren in mijn woonkamer geschilderd had. En aangezien Painting the Past met een nieuwe muurverf op de markt kwam, zag ik mijn kans schoon om deze nieuwe muurverf te gebruiken op de schouw in de woonkamer.

  LL_Rustic@_Schouw

De verf heet Rustic@, en bevat componenten van marmerpoeder. Je voelt het ook nadat je de verf op de muur hebt aangebracht en deze is gedroogd. Het voelt een korrelig en ruwe aan.

LL_Rustic@_Verfgieten

Ik had wel zin in iets nieuws en ging voor de kleur Peper. Een donker grijze kleur. De Rustic@ verf geeft een zacht schaduw effect en lichte kleurnuances. De rest van mijn muren heeft de kleur Vison van Flamant. Deze is best licht, dus het mocht wel wat spannender.

Allereerst plakte ik de randjes goed af. De verf breng je niet aan met een roller maar met een blokkwast. Je hebt verschillende technieken om de verf aan te brengen. Ik heb verticale strepen gemaakt. Maar je kunt ook voor een wolkeffect gaan door rondjes te maken.

LL_Rustic@_Afplakken

Na de eerste laag zag ik direct resultaat. Ik was meteen blij verrast. Wat een goede keus om een nieuwe kleur op de schouw te doen. Na een paar uur kon ik de tweede laag aanbrengen. Nadat deze goed was gedroogd kon ik het resultaat goed zien. De muren in mijn woonkamer zijn alles behalve strak en glad gestuukt. Dus door de lichte kleurnuances viel dat veel minder op. Ik denk dat ik de rest van de muren in de woonkamer ook maar een nieuwe laag ga geven. De kleur vind ik helemaal te gek! Hij is donker, maar omdat ik veel grote ramen in huis heb, brengt die donkere muur juist een gezellige hoek.

LL_Rustic@_Resultaat

In deze video zie je hoe ik de verf aanbreng en hoe het resultaat is geworden!

Ik ben benieuwd wat jij er van vind, dus laat gerust een berichtje achter :).

See you next time!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: