Maison et Objet 2014

Afgelopen week was in Parijs de(!) woon/design en interieur beurs van… ik denk wel de wereld.

Twee keer per jaar vind je de nieuwste trends, merken en meubels op de Maison et Objet.
Ik had dit jaar het voorrecht om met mijn ouders mee te gaan naar deze beurs. Voor de vernieuwde Di Alma website maak ik de video’s. Omdat mijn ouders ieder jaar naar deze beurs gaan voor de nieuwe collecties, mocht ik mee om te filmen (YES YES).
Zodat jullie ook een stukje kunnen meekijken op deze gave en inspirerende beurs. Zo zie je waar Di Alma de collecties en meubelen vandaan haalt.

IMG_6142

PTMD

IMG_6149

Stoeltjes voor misschien wel een nieuwe collectie

Er is zoveel te zien, dat je niet alles in 1 dag zou kunnen bekijken. Maar na een aantal jaren weet je waar je moet zijn om jou collecties te vinden. In 1 dag rennen en racen we naar onze stands. Zo slaan we nooit Flamant en Eichholtz over. Een groot deel van de collectie van Di Alma komt bij deze twee merken vandaan.

Het is dan ook altijd een feestje op de beurs om hun nieuwe collecties te zien. En niet alleen dat. Je wordt geïnspireerd met nieuwe kleuren, accessoires, materialen en indelingen. Ik word altijd enthousiast van alle stands die zijn ingericht als woonkamers/ slaapkamers en eetkamers. Het probleem is… ik wil altijd alles hebben. Je voelt je als een kind in een snoepwinkel.

Wat je dit jaar veel zag..  groen, op de muren. En dan heb ik het niet over Lime groen of appeltjes groen, maar mooie warme olijf groene tinten , mosgroen en zeegroen. Ik hou van groen! :D Het liefst schilder ik mijn muren in de keuken in een mosgroene kleur, maar dan moet ik vriendlief overhalen.

10603479_780610721981239_1099577533076235005_n

Mijn moeder in de stand bij Flamant

 

 

 

 

 

 

 

Ook de kerst was volop aanwezig. Ondanks de 26 graden in Parijs kwamen we in een goede kerstsfeer. Lexington had mooie kussens en plaids in winterse kleuren.

IMG_6237

Lexington kussen

IMG_6243

We staan te trappelen om je die nieuwste collecties te laten zien. Wil je vast een voorproefje?

Klik dan hier voor een impressie van de beurs:

 

 

 

Cheers en tot de volgende keer!

10686748_784628211579490_8085485883966197243_n

Me working at Maison et Objet

 

IMG_6204

Kleuren bij Lifestyle

IMG_6200

Kandelaars van Lifestyle

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: