Make up, Fashion Shoot

Naast mijn interesse voor interieur en wonen, omring ik me ook graag in de wereld van Fashion, make up en visagie.
Voor mijn werk als model kom ik aanraking met verschillende visagisten en fotografen… Het is niet mijn ‘core’ werk, maar ik vind het ontzettend leuk om te doen en je bent altijd in een omgeving met creatieve mensen. Ik word er erg blij en enthousiast van.

De stijl video’s of compilaties van woonbeurzen vul ik dan ook heel graag aan met fashion/ fotoshoot video’s. Het is onwijs leuk om achter de schermen van een fotoshoot te werken. Om te zien hoe hard iedereen werkt om met elkaar een mooi resultaat te maken. Voor mij dan de taak om dit zo goed mogelijk vast te leggen op video.

Ik kan uren kijken naar fashion video’s op Vimeo en Youtube van verschillende modehuizen of tijdschriften. Het lijkt me echt te gek om voor de vogue, grazia of ander tijdschrift een behind the scenes te maken.

Daarom was het zo leuk dat de visagist die mij opmaakte voor een fotoshoot met het idee kwam om bij haar te komen filmen. Ze werkt ook als docent bij B Academy, waar ze oa een Make up opleiding geven. Bij B Academy hebben ze tijdens de cursus Make up 2 keer een fotoshoot. Bij een van deze shoots mocht ik komen filmen. Het was onwijs leuk om te doen. Er hing een hele goede sfeer, ondanks dat de cursisten erg gespannen waren. Ze deden het super! Ook de modellen waren top! Het was een inspirerende dag, vol creativiteit, energie en lol (niet geheel onbelangrijk ;)). Ik hoop dat je dat terug kan zien in de video…

See you next time XoXo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: