Phuket

Phuket here we come!

Na ons spannende avontuur in Chiang Mai…. (uhuh), vlogen we ’s ochtends vroeg naar Phuket. Het was een kleine 90 min vliegen. We vlogen nog toen we vanuit de lucht de kust zagen opdoemen. Tientallen groene eilandjes op zee kwamen te voorschijn. Toen al wisten we dat we een goede keus hadden gemaakt om naar zee te gaan.

DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO

Onze eerste route planning zou van Chiang Mai naar Krabi gaan. Maar de tickets richting Phuket hadden een veel voordeligere prijs, dus zijn we naar Phuket gevlogen. Omdat we alles snel hadden besloten heb ik niet echt de tijd gehad om uit te zoeken waar in Phuket we moesten zijn. Dus werd het de easy way; Patong. De een vind het niks, de ander vind het er top! We zouden het meemaken.

Met een taxi zijn we vanaf het vliegveld naar ons nieuwe onderkomen in Patong gebracht. Deevana resort it was. We hadden er een smartdeal te pakken. Dus we zaten voor een prikkie in een prachtig hotel met een hele mooie kamer. Er stond een bed in die 220 bij 250 was. Ik moest zoeken naar peet :p.

IMG_6663 IMG_6665

 

 

Patong zelf is net als Lloret in Spanje of Chersonissos op Kreta, een party plek. Veel Engelse die een heleboel borrels op hebben. En er zijn heeeel veel oude mannetjes op zoek naar jonge Thaise meiden. Iets waar ik niet aan kan wennen.

In Patong hebben we vooral lekker gerelaxt bij het zwembad en op het strand met cocktails. ‘S avonds gingen we de hort op naar het bekende Bangla road. My god, hoe druk is het daar, wat een mensen.. We hadden het er wel gezellig. Wij zaten er in een bar waar ze iedere avond live muziek speelden. Het strand in Patong zelf is niet heel bijzonder. In de omgeving heb je veel mooiere plekjes waar je kunt relaxen.
Sowieso heeft Phuket veel te bieden qua omgeving. Je kunt ook het binnenland in gaan waar je onwijs mooie natuur hebt.

DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO

Wel hadden we iedere dag buien. Nog een staartje regenseizoen denk ik.

IMG_6667

 

Vrienden van ons die in dezelfde periode in Thailand verbleven waren terug van hun Duiktrip en bleken ook in Patong te zitten. Hoe grappig, want dit was niet gepland. Dus zijn we de hort weer op gegaan. Super leuk om aan de andere kant van de wereld een borrel te drinken met je vrienden die je daar tegen komt.

Na vier dagen rust en relaxen was ik weer helemaal opgeknapt en waren we klaar voor ons nieuwe avontuur. Koh Phi Phi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: