Wat te doen met overgebleven verf?

Eeeeen hele goede avond!

De afgelopen weken hebben we een hele hoop vrije dagen extra (voor de meeste van ons dan) gekregen. Sommige gaan weekendjes weg en andere (zoals ik) gaan schilderen, klussen en keuvelen in en om het huis.
Ik had/ heb nog blikken krijtverf over. En ik vind het zonde om de verf op te laten drogen. Dus bedacht ik dat ik er wel wat leuks mee kon doen.
Bij het tuincentrum had ik twee simpele aardewerk potjes gekocht, die ik wilde gaan gebruiken als fruitpot. Mijn moeder had nog wat Kalkwax over, ‘de Paste wax’ van Painting the Past kleur ‘Carbon’.
Daar kon ik wel wat mee. Met de kalkwax kun je mooie verweerde uitstraling geven aan je spullen. Van saaie aardewerk potten maakte ik leuke ‘ old look’ fruitpotjes.

In de video leg ik je stap voor stap uit hoe ik dat doe. Ik hoop je hiermee te inspireren en je er toe te zetten je overgebleven verf niet te laten opdrogen, maarrrr deze te gebruiken om nieuwe items voor je huis te creëren.

Enjoy en tot de volgende keer!

Pssssst…. Heb je geen verf meer over, maar vind je de krijtverf met de paste wax wel heel mooi? Deze kun je beide bestellen op www.krijtverfonline.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: