Zelf maken: Beach look lampenkap

Heee Hallo Hallo! De afgelopen weken ben ik lekker aan de knutsel geweest voor een paar nieuwe DIY projectjes. Op Pinterest had ik een aantal leuke ideetjes gezien. Ik wilde een beetje strandsfeer in huis creëren. Ik had thuis nog een simpel wit lampenkapje die ik heb voorzien van een nieuw jasje! En met weinig kun je iets heel leuks maken.  Bij de Hema of de Action kun je Sisal touw kopen. Door het sisal touw om het kapje te draperen krijg je een heel leuk zomerse look lampenkap. Ik heb er gelijk een video van gemaakt, zodat je kunt zien hoe makkelijk het is om te maken. Makkelijk is het! Maarrrr het word wel een heel klein beetje een zooitje ;). Dus mocht je denken, he leuk dit ga ik ook doen. Trek vooral oude kleren aan ;)!

Enjoy en tot gauw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: