Om vrolijk van te worden: Zeester Schalen

Het mag je niet ontgaan zijn dat ik hou van de zomer en van buiten zijn.
Helaas liet het weer ons de afgelopen dagen een beetje in de steek. Maarrr.. niet getreurd, de zon komt ons weer begroeten de komende dagen.

Dat betekent dat je mij weer kunt vinden op het strand, of buiten op mijn mini balkon. Helaas heb ik geen plek om veel mensen kwijt te kunnen op mijn balkon. Dat weerhoudt ons er overigens niet van om er af en toe toch lekker te eten en te barbecueën.
Nou vond ik dat het balkon weer wat restyling kon gebruiken. Ik heb weer lopen slepen met potjes en plantjes. Ik had een nieuw linnen tafelkleed gekocht en zocht nog leuke schalen om in de zomerse trend te blijven.
Tijdens mijn zoektocht kwam ik op de site van OTTO terecht en vond daar deze te leuke zeester schalen. Ze passen helemaal bij het strandsfeertje wat we willen.

Leuk om kleine hapjes in te serveren. En als de zomer voorbij is. Dan kun je ze ook gebruiken in de badkamer! Super leuk en dat voor een mooi prijsje!

SUMMER_OTTO

 

 

Foto’s :
1. Otto.nl
2. Eigen foto
3. Stephaniesterjovski.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: