Zelf Zilverglas maken

De avonden worden echt steeds korter! Jaja bij mij gaan de kaarsjes weer aan hoor. In veel winkels kom je vaak zilverglas (ook wel mercuryglass) tegen. Ik dacht, hey, dat kunnen we zelf ook vast maken. Voor weinig centjes kun je zelf hele leuke votives maken.

Zo heb ik voor een aantal glaasjes, glaasjes van oude geurkaarsen gebruikt. Door heet water in je glas te doen, laat de oude overgebleven kaars los. Laat dit even staan, het kaarsvet word vanzelf weer hard en je kunt het er zo uit wippen.  Maak de glazen daarna goed schoon en vetvrij en je kunt aan de slag gaan om er leuke nieuwe waxinalichtjes van te maken.  Als je geen zin hebt om het op deze manier aan te pakken, kun je natuurijk ook in de winkels verschillende glaasjes kopen.

In de video heb ik verschillende soorten en maten glaasjes gebruikt. En iedere vorm geeft een ander effect. Voor de creatievelingen onder ons… erg leuk om te maken, het effect is ook hartstikke mooi en je bent zo klaar!

Have fun!

One response to Zelf Zilverglas maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: