Gek op groen!

Tijdens de woonbeurs afgelopen week kon ik mijn hart ophalen.

Want, ik ben gek op groen. En dat was een kleur die goed vertegenwoordigd was op de VT Wonen en Design Beurs. Dan heb ik het niet over appeltjes groen. Maar mooie olijf en mosgroen, maar ook pastelgroene tinten. Wat vooral opviel, was dat er veel met botanisch groen gedecoreerd werd. En.. jaja, je raadt het al. Ik hou van planten. Nou… dubbel feest voor mij. Ik kon genoeg inspiratie opdoen met al dat groen (aah flauw). Nou merkte ik tijdens het bewerken van mijn foto’s dat ik wel erg veel zachter groen/grijs tinten heb. Maar dat komt gewoon omdat ik al in de warme tinten van de herfst en winter zit. Van het voorjaar en de zomer neigt het groen richting turquoise.

Wat ik al heel lang wil in huis is een olijfkleur op de muur van de keuken. Maar helaas voor mij, dat vind vriend geen goed idee. Mocht er ooit een nieuw huis komen of een nieuwe keuken. Dan sla ik me slag en maak ik die muur olijfgroen.  In de stand van Wonen Landelijke stijl gebruikten ze ook zo’n mooie kleur. Op de foto (die met de schouw) komt het niet helemaal goed over. Maar het was een grijs/groene kalkverf (Kleur: Silverplate van Pure & Original). Die komt er waarschijnlijk binnenkort wel op. Want daar was mijn vriend wel heel enthousiast over (Jeeej). Mocht het zover zijn, dan zal ik daar natuurlijk uitgebreid verslag van doen!

Onlangs bijgewerkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: