Hoi herfst

We zitten er vol in.. De Herfst! De bladeren aan de bomen kleuren in de mooiste herfsttinten. Tijd om de herfstsfeer naar binnen te halen. Ik was weer in een fröbel bui en wilde een herfstkrans voor aan de deur maken. Op Pinterest heb ik heel veel ideetjes kunnen opdoen. Uiteindelijk ben ik voor een simpele variant gegaan. Je kunt heel makkelijk en snel een leuke herfstkrans in elkaar zetten.

Herfstkrans.00_03_42_21.Still002

Met een krans van stro, wat mos, lampionnetjes en appeltjes knutsel je zo iets leuks in elkaar. De krans van stro heb ik bij de Action gekocht, mos en lampionnetjes bij een tuincentra en de appeltjes bij de Xenos. Binnen een half uurtje heb je je eigen gemaakte herfstkrans. Ik doe het voor in 2 min ;).

ISP_4321.MOV.15_41_08_01.Still001

Herfstkrans.00_03_17_19.Still004 Tot de volgende keer!

One response to Hoi herfst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: