Kerst?

Misschien moet je er nog niet aan denken. Maar….. voor je het weet is het zover. *Tromgeroffel…

Dan klinkt Chris Rea weer uit je speaker (YES) en is het Kerstmis.

Kerst?
Ja kerst! Je denkt dat het nog heel lang duurt. Maar vergeet niet dat we al bijna halverwege November zitten. Ik heb net even geteld, maar het is nog 7 weken tot aan de kerst. WOW. Snel niet?!
Laatst was ik uit met vrienden en toen draaiden ze het eerste kerstnummer al, dus dat zegt genoeg. Het leek mij een leuk idee om tot aan de kerst regelmatig video’s te posten met makkelijke DIY, ideetjes om kerstkado’s in te pakken en nog meer van dit heerlijke kerstgeknutsel.

Dit is de eerste in de serie! Ik maakte een kerstslinger van boekpapier. Een oud boek scoorde ik bij de bibliotheek. Ze hebben vaak afgeschreven boeken of een paar keer per jaar boekverkoop. Dan kun je voor een euro een boek kopen.
Je kunt een kerstboom sjabloon kopen, of er zelf een maken. ik maakte er zelf een van karton. Je tekent een kerstboom en knipt deze vervolgens uit, zodat je hem als vorm kunt gebruiken. Ik hoop dat je hem leuk vind?!Slinger-SH    Kerstspecial-1-MASTER.00_02_15_03.Still003

Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: