Warm welkom

Restyling van de hal

Met de zomer in mijn hoofd heb ik soms spontaan zin in het veranderen van mijn huis. Ik ben op zoek gegaan naar inspiratie om onze hal een compleet andere stijl te geven. Je hal is immers het visitekaartje van je huis.

In een vrij weekend ben ik lekker aan het schilderen gegaan met een nieuwe kleur en re-styling van onze entree.

ISP_5904

Werkwijze kast schilderen met krijtverf

  1. Ik ben begonnen met het leeg halen van de hal.
  2. Daarna heb ik de kast geschuurd en nagewreven met een droge doek.
  3. Met de Pure & Original Super Cleaner maakte ik de kast schoon en vetvrij.
  4. Als ondergrond gebruikte ik een laag Wallprim, dit bracht ik aan met een kwast zodat het niet te glad wordt en de krijtverf goed hecht.
  5. De Classico Krijtverf bracht ik in twee lagen aan met een blokkwast zodat je de verf strepen blijft zien. Je kunt dit ook met een roller doen, dan wordt het schilderwerk gladder.

In de video kun je duidelijk zien hoe ik dit deed.

Styling

Ik ben nog bezig met de styling, wil nog een andere spiegel ophangen of deze een andere kleur geven. Een nieuwe lamp kan ook niet ontbreken en foto’s of leuke afbeeldingen aan de muur. Zo blijf ik de komende tijd lekker rommelen, stukje bij beetje wordt het dan steeds meer een warm welkom in een echte Zomer sfeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: