Nieuwe muurverf Pure & Original ‘Licetto’

Sinds kort heeft Pure & Original een nieuwe verf op in het assortiment opgenomen. Licetto! Ik was de geluksvogel die de verf mocht testen om aan jullie te laten zien hoe makkelijk de verf in gebruik is.

Kenmerken van Licetto:

* een super matte verf,
* die zeer goed afwasbaar is,
* geen glansplekken geeft bij wrijving,
* niet krasgevoelig is en
* duurzaam en milieuvriendelijk is.

Matte verf neemt snel vuil en vocht op en is niet of nauwelijks afwasbaar zonder bescherming. Licetto is dan de oplossing. Deze verf is super mat, zeer goed afwasbaar, geen tot nagenoeg geen glansvlekken bij wrijving, is niet of nauwelijks krasgevoelig (ook niet bij donkere kleuren) en is zeer milieuvriendelijk.

Voor mensen met een gezin met kinderen of huisdieren is de verf ideaal. Ik had meteen een mooie plek in gedachten waar ik dit kon toepassen. Mijn eetkamer had een grote kale muur. Voorheen stond er een mooie kast, nu werd het tijd voor iets anders. Als freelancer werk ik heel veel thuis achter de computer. Deze stond op de eettafel. Nou is mijn eettafel groot genoeg, alleen oogt het toch rommelig wanneer ik aan het werk ben. Dan slingeren er overal boekjes, schriften, foto’s, snoeren, batterijen en mijn camera. Hartstikke gezellig. Maar de ervaring leert dat dit niet iedere dag weer netjes in de kast word gezet, waardoor het dus een gezellig rommeltje op de eettafel is.

Tijd voor een aparte werkplek. Er is gekozen om een nieuwe warme kleur te gebruiken. Courtly Rose is een kleur waarvan je niet 1,2,3 zou denken ‘he doen we’ maar geloof mij. Het is een prachtige kleur. Warm, gezellig en met de juiste meubels en accessoires ook stoer. Je moet het durven. En echt waar, ook ik vind het spannend om een niet alledaagse kleur op de muur te schilderen, maar soms moet je er gewoon voor gaan en blijkt dat het echt prachtig is.

po_licetto

De nieuwe werkplek moest gezellig worden, maar ook stoer. Er is een bureau op maat gemaakt met een onderstel van verroest staal. Er is genoeg plek om met zijn tweeën te werken. Of om in mijn eentje extra veel rommel te maken ;). De Licetto is voor mij ook super. Mijn lieve grijze hondenvriend is echt wel een schatje. Alleen af en toe kwijlt en verhaart hij (lees; enorm veel). Leuk detail; op het moment dat ik dit schrijf, ligt jimmy onder het bureau tegen de muur aan. En nu hoef ik me er mooi niet druk om te maken, want wanneer ik vlekken zie, poets ik ze gewoon weg zonder dat we hier iets van zien.

courtly-rose-licetto-lesley-pure-original-3

De verf is ook erg makkelijk aan te brengen. Je kunt kiezen voor een roller of een kwast. Met een roller is je effect glad en met een blokkwast zie je de verfstrepen. Omdat mijn muur al een structuur van zichzelf heeft heb ik voor de roller gekozen.

Nog een keer kort samengevat: Licetto is top! Makkelijk aan te brengen, prachtig effect, goed voor milieu en heel makkelijk schoon te houden.

In de video kun je het hele proces zien en het resultaat van mijn nieuwe werkplek. Waar ik heel erg trots op ben en waar ik heerlijk werk.

 

Tot de volgende keer lieve lezers!

Ciaooooo XX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: