Oude ramen krijgen nieuwe plek

Vind jij weleens oude spullen in huis die je kunt hergebruiken?

Je hebt al eens kunnen lezen dat ik in een jaren 30 huis woon.
Het leuke van mijn huis is dat de vorige bewoners best een hoop spullen hebben laten liggen. Tel daarbij op dat mijn moeder hier de woonwinkel is begonnen en je kunt je voorstellen dat er waardevolle schatten in mijn huis verstop liggen. Eens in de zoveel tijd ga ik op zoektocht door het huis om de kijken of ik nog wat leuks kan vinden.

Van het weekend kreeg ik zo’n bui. Ik had net de nieuwe Wonen Landelijke Stijl uitgelezen en had zin om te gaan schuiven. Laatst moest ik mijn meterstanden doorgeven en mijn oog viel op twee oude enkelglas ramen. Op dat moment niets mee gedaan. Terug naar het weekend. Ik bedacht me dat ik twee van die mooie ramen had en misschien kon ik daar wel wat leuks mee doen.

Ik heb ze ontdaan van spinnenwebben maar verder heb ik ze lekker vies gelaten en heb ze een plek gegeven op een dressoir tegen de muur. Ervoor stond een roze pot met een olifantsoor plant erin. De pot viel nu een beetje uit de toon. Dus heb ik nog wat overgebleven kalkverf van Pure & Original gepakt (Elephant Skin) en de pot een nieuw uiterlijk gegeven. Ha nu stond het super leuk. Die grijs en groentinten matchen hartstikke mooi met elkaar (al zeg ik het zelf).

isp_9248

isp_9247

isp_9246

isp_9245

Ook vond ik ergens achter in het pand nog twee onwijs leuke potten. Deze hebben een plek gekregen op de eettafel met dadel takken die ik nog ergens had liggen.

isp_9274 isp_9273

isp_9264 isp_9263

Wat ik dus zo leuk vind is dat je met heel weinig iets nieuws kunt creëren en je huis ziet er gelijk weer even anders uit.

Heb jij nog mooie vondsten in huis die je zou kunnen hergebruiken?

Tot de volgende keer! Liefs Lesley

isp_9257

One response to Oude ramen krijgen nieuwe plek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: