Hi there, graag stel ik mezelf aan je voor!

Mijn interesse voor interieur en veel wat daar mee te maken heeft, is niet zomaar uit het niets ontstaan.
Op jonge leeftijd is mijn moeder haar eigen woonwinkel begonnen.
Ze was een van de eerste in de omgeving die voor een 
andere stijl accessoires en meubelen ging dan de ‘meeste’ woonwinkels.

Haar stijl, namelijk het landelijke, gekalkverfde muren, olijfbomen, grote potten en ‘white wash’ meubelen vond ik geweldig. Je kon me dan ook vaak in de winkel vinden, waar ik haar hielp met het uitpakken van nieuwe artikelen. Ik vond en vind het nog steeds een soort sinterklaasfeest om alle nieuwe spullen uit te pakken!

Toch ben ik een studie gaan volgen die weinig met de woonbranche te maken heeft. Naast mijn interesse voor interieur had ik ook een grote interesse voor televisie. Ik heb voor verschillende televisie programma’s en productie bedrijven gewerkt. Op dit moment werk ik als freelance videoproducer en model. Maar op de achtergrond ben ik nog steeds veel in de inmiddels uitgebreide woonwinkel van mijn moeder te vinden.
Zoiets blijft toch kriebelen. Ik ben heel trots op het bedrijf en vind het nog steeds leuk om te helpen.

Wat als ik mijn twee liefdes kan koppelen…? Waarom niet? Ik maakte voor lokale omroepen al reportages en items, die ik film, monteer en presenteer. Waarom zou ik me niet op de interieur branche richten?
Een samenwerking met mijn moeders bedrijf ‘Di Alma’. Zo geschiedde.

Op mijn blog Lesley’s Lifestyle neem ik je graag mee in de wereld van interieur en styling. Natuurlijk geef ik je ook een kijkje in mijn eigen interieur en neem ik je mee naar andere inspirerende huizen. Op mijn youtube kanaal vind je video’s over ‘Do It Yourself’s’ , Decoreren, Events, Stylingtips en binnenkijkers bij de projecten die Di Alma heeft ingericht.

Ik hoop je te inspireren op deze blog! Heb je zelf nog ideeën, of opmerkingen? Laat dan een berichtje achter. Groetjes Lesley

%d bloggers liken dit: